MUĞLA DATÇA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BAŞLAMA MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fedai AKIN´ın 2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı başlangıç mesajı
2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BAŞLAMA MESAJI

Güzel  Datça’mızda canım yavrularımızın eğitimi için hayallerimizi gerçekleştireceğimiz, başarılı çalışmalarımızı hep birlikte planlayıp uygulayacağımız ve yeni hedeflere ulaşacağımız, 2015-2016 Eğitim - Öğretim yılına bugün heyecanla giriyoruz.


            Değerli Yöneticilerim ve Öğretmenlerim;

         Öncelikle; bugün Mesleki çalışmalarla başlayacağınız yeni eğitim öğretim yılının hem ilçemiz yönetici ve öğretmenlerine hem de Seminer dönemini ilçemizde geçirecek olan tüm misafir öğretmenlerimize hayırlı ve başarılı olmasını dilerim. Yılmadan, büyük bir tutkuyla öğrencilerimizin her gün daha da ilerlemeleri, gelişmeleri ve hedeflerine ulaşmaları için çaba sarf ederek, hep birlikte daha iyi bir eğitim sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Öğrencilerimizin severek, koşarak gelecekleri bir eğitim öğretim ortamı hazırlamanız için  sizlere büyük işler düşüyor. Bu çabayı göstereceğinize inanıyor, güveniyor ve bu uğurda sizlere başarılar, kolaylıklar diliyorum.


     Sevgili Öğrencilerim;
      Varlığınız bizim en büyük gücümüzdür. Biliyorum ki başarılarla dolu kaliteli, mutlu bir hayatı fazlası ile hak ediyorsunuz. Bunu gerçekleştirecek her türlü imkânı size sunmak için gayret göstereceğiz. Kendinize tüm yüreğinizle inanın ve başarı için çaba sarf edin. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız ve her alanda tüm imkânlarımızla sizleri desteklemeye devam edeceğiz. Pırıl pırıl bir gelecek sizleri bekliyor. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, gözlerinizden öpüyor 28 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılında derslerinizde hepinize başarılar diliyorum.


    Kıymetli Velilerim,
  Eğitimin en önemli parçalarından biri de sizlersiniz. Bizler yavrularımız için sevginiz başta olmak üzere, onlardan ilgi ve desteğinizi eksik etmemeniz gerektiğini çok önemsiyoruz. Çocuklarınızı sadece maddi yönden değil manevi yönden de destekleyerek her zaman onların yanında olduğunuzu hissettirin. Öğretmenleriyle okullarıyla ve yavrularınızla kuracağınız sağlıklı bir iletişim başarımızı artırıp hedeflerimize ulaşmamızı kolaylaştıracaktır.


        Bu duygu ve düşüncelerle 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında hep birlikte büyük başarılara ve güzel projelere imza atacağımıza yürekten inanıyor, elde edeceğimiz bu başarıların kahramanları olan siz değerli yöneticilerime, öğretmenlerime, öğrencilerime ve velilerime yeni dönemimizin hem ülkemiz hem de bizler için hayırlı uğurlu olmasını en kalbi duygularımla diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 


                                                                                                         FEDAİ AKIN
                                                                                                İlçe Milli Eğitim Müdürü

Eski Datça Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi No 12/1 DATÇA/MUĞLA - 02527122340

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.